Øget synlighed?

Annoncer på www.hedehusene-erhvervsforening.dk

Som medlem af erhvervsforeningen giver vi dig muligheden for at øget din virksomheds synlighed. Med en annonce kommer du ud til alle medlemmer, læsere af nyhedsbreve og besøgende på hjemmesiden. Din annonce og materialet kan være særlige kampagner eller blot en generel oplysning om dine kerneydelser.

Annoncen består af et kvadratisk JPG billede på 300 x 300 pixel og en tekst på op til 120 tegn. Større billeder vil automatisk blive nedskaleret hertil.

Klikker man på annoncen, fremkommer medlemsoplysninger med et link.

• Linket kan føre til specifik side på din hjemmeside
  • eller til en PDF-fil med beskrivelse af din ydelse som ligger i foreningens arkiv

Hvis du vælger at tegne en aftale for ½ år kan du skifte annonceindhold 1 gang hver måned.

Som udgangspunkt skal du levere det færdige materiale til Webmaster. Har du imidlertid brug for hjælp til annoncematerialet, billedtilretning, indlejret budskab i billede, udgivelse af PDF fil osv. kan du få hjælp af Webmaster, dog mod en mindre ekstrabetaling.

Annoncepriser mv:

• 1 måned for kr. 125,-
  • 6 måneder for kr. 600,-
  • Hjælp til annonce og materiale pr gang kr. 150,-

Kontakt webmaster for en aftale. Alle priser er ekskl. moms.

v. Henrik Bøtcher

Birkevang 20 Fløng

Vi klarer dit arrangement. Certificeret Telt udlejning - tilbyder også borde, stole og service mv.

Samsung SmartCam. Enkel installation. Altid online. Benyt det på kontoret, i hjemmet, på båden og i sommerhuset