Det naturlige samlingspunkt

Sammen er vi stærkest

09.06.2017

Tilmeld dig Firmatouren nu

Programmet for årets store firmacykelløb er ved at være på plads

Se om tilmelding sidst i artikel.

Med programmet på plads kan vi afsløre at der blandt andet bliver mulighed for at køre om kap med ægte cykellegender. Desuden uddeles FIRMATOURENs Sundhedspris, der skal hylde skæve og anderledes sundhedsinitiativer på arbejdspladserne. FIRMATOUREN 2017 afholdes fredag 9. juni i de grønne landskaber i Høje-Taastrup Kommune.

Sidste år lancerede TV 2 og PELOTON den allerførste udgave af FIRMATOUREN med deltagelse af 1800 ryttere fra mere end 130 virksomheder. I år ser det ud til at løbet bliver endnu større – og alle sejl er sat til for at skabe en mindeværdig cykeldag.

I FIRMATOUREN stiller virksomhederne med hold á fem deltagere, og man kan vælge mellem to ruter – Motionstouren (25km) og Racertouren (75km). Fra TV 2s side deltager blandt andre Danmarks mest vindende cykelrytter nogensinde, Rolf Sørensen, sammen med hans nuværende kommentatormakker, Dennis Ritter.

”Vi skal være værter for aftenens hyggelige fællesspisning i teltet – men vi vil da ikke gå glip af en frisk cykeltur med op mod et par tusind glade mennesker i feltet. Rolf er godt nok favorit i vores interne konkurrence, men jeg satser på at nappe nogle bjergpoint undervejs på rutens stigninger”, siger Dennis Ritter fra TV 2 SPORTEN.

Et andet stort dansk cykelkoryfæ, Bo Hamburger, stiller ligeledes op til start i årets udgave af FIRMATOUREN, ligesom feltet vil få selskab af professionelle ryttere fra det danske U23-hold Giant-Castelli, der har medaljetagere fra både OL, VM og EM i truppen. Der bliver altså masser af stjernestøv at bade sig i – og gode cykeltricks at lure af – for de mange deltagere i FIRMATOUREN.

 

FIRMATOUREN SOM FINALEFEST FOR VI CYKLER TIL ARBEJDE

Samarbejdspartnerne bag FIRMATOUREN tæller udover Høje-Taastrup Kommune også Cyklistforbundet og Diabetesforeningen. Cyklistforbundet gennemfører i disse uger den store motionskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE, der i år har 58.600 deltagere. Som noget nyt tilbydes deltagerne i motionskampagnen en særlig rabat til FIRMATOUREN, hvis man melder sit hold til. Se mere på vcta.dk.

”Det er fantastisk, at vi gennem dette samarbejde mellem FIRMATOUREN og VI CYKLER TIL ARBEJDE kan gøre forsommeren til én stor cykelfest – med en festlig finale 9. juni. Jeg glæder mig til at deltage i FIRMATOUREN og håber, at samarbejdet vil få endnu flere danskere ud at cykle med deres kolleger – også i hverdagen”, siger Klaus Bondam, direktør i Cyklistforbundet.

Også borgmester Michael Ziegler fra Høje-Taastrup Kommune glæder sig til årets udgave af FIRMATOUREN: ”Det er fantastisk, at vi nu sammen med TV 2 og PELOTON har etableret Danmarks største firmacykelløb som en tilbagevendende begivenhed her i Høje-Taastrup. Det er et festligt arrangement, der flugter med vores ambitioner om at være en erhvervsvenlig kommune og en attraktiv ramme om et aktivt liv”.

 

VI SÆTTER PRIS PÅ FIRMASUNDHEDEN

TV 2 og PELOTON har i år søsat FIRMATOURENs Sundhedspris, der skal motivere erhvervslivet til at skabe flere sunde medarbejdere.  

FIRMATOURENs Sundhedspris 2017 skal gå til en virksomhed, der via ét eller flere initiativer har sat fokus på sundhed og velvære. Alle virksomheder, der deltager i FIRMATOUREN eller i VI CYKLER TIL ARBEJDE, kan indstille sundhedsinitiativer via formularen på firmatouren.tv2.dk. Der lægges særlig vægt på skæve og kreative initiativer, som har involveret medarbejderne i at skabe en sundere arbejdsplads.

Juryen for FIRMATOURENs Sundhedspris består af direktør for Cyklistforbundet Klaus Bondam, borgmester i Høje-Taastrup Kommune Michael Ziegler og direktør i Diabetesforeningen Henrik Nedergaard.

”Type 2-diabetes er et voksende problem, og motion er et vigtigt middel i bekæmpelsen af sygdommen. Derfor er FIRMATOUREN et oplagt samarbejdsprojekt for os – og med Sundheds-prisen får vi endnu en mulighed for at sætte fokus på de muligheder, som virksomhederne har i forhold til at styrke sundheden blandt medarbejderne”, siger direktør i Diabetesforeningen, Henrik Nedergaard.

 

TILMELDING TIL CYKELLØB OG SPISNING

FIRMATOUREN 2017 vil ligesom sidste år byde på underholdning til de mange gæster i form af DJ, storskærm og boder, hvor deltagere og publikum kan købe mad og drikke.

Billetsalg og tilmelding til eventen sker på firmatouren.tv2.dk, hvor du også kan læse mere om eventen. Det er også muligt at tilmelde tilskuere uden startnummer til FIRMATOUREN, men med adgang til den festlige middag efter cykelløbet.

Kører du for virksomhed der er medlem af Hedehusene Erhvervsforening kan du tilmelde dig via dette link for medlemmer. Her stilles der ikke krav om hold af 5 ryttere.

Officielle sponsorer for FIRMATOUREN 2017 er Skoda og Profil Optik.

 • logo
  Adresse:

  Stenvænget 2

  2640 Hedehusene

  Telefon: 46590591
  Gå til annonce
  Samsung SmartCam. Enkel installation. Altid online. Benyt det på kontoret, i hjemmet, på båden og i sommerhuset
 • logo
  Adresse:

  v. Henrik Bøtcher

  Birkevang 20 Fløng

  2640 Hedehusene

  Telefon: 40 33 62 00
  Gå til annonce
  Vi klarer dit arrangement. Certificeret Telt udlejning - tilbyder også borde, stole og service mv.
 • logo
  Adresse:

  Miljø- og Energicentret 

  Høje Taastrup Boulevard 54

  2630 Taastrup

  Telefon: 43 30 42 00
  Gå til annonce
  Øg din synlighed med en annonce på denne plads. Vælg 6 måneder med rabat.
 • logo
  Adresse:

  Hovedgaden 510

  2640 Hedehusene

  Telefon: 4659 5949
  Gå til annonce
  Kunderne skriver: Musa du har redet mit hår - Altid godt humør - Musa er uden tvivl Danmarks bedste frisør
<
>