Skrevet d. 01.08.2018

Nedtælling til Høstmarked

Nedtælling til Årets høstmarked, der afholdes lørdag d. 25. august er begyndt.

Der bliver som altid gang i gaden med 'Frivillighedsdagens' boder, hvor et bredt udvalg af byens og oplandets foreninger er repræsenteret, med butikkernes og kræmmernes salgsstader, med udskænkningsstedernes borde og bænkerækker, med musik og underholdning samt tivoli og ponyridning for børnene og som noget nyt, amerikaner- og veteranbiler.

Hold øje med foreningens facebook, hvor du kan holde dig orienteret med de seneste nyheder og finde info om køb af stadeplads.

Samsung SmartCam. Enkel installation. Altid online. Benyt det på kontoret, i hjemmet, på båden og i sommerhuset

v. Henrik Bøtcher

Birkevang 20 Fløng

Vi klarer dit arrangement. Certificeret Telt udlejning - tilbyder også borde, stole og service mv.