Skrevet d. 21.06.2017

Skal du til Business Basar?

Hedehusene Erhvervsforening og Erhvervsrådet i Høje-Taastrup arbejder i øjeblikket med en ideen om at etablere en Business Basar.

Ideen med basaren er, at lokale virksomheder lærer hinanden at kende. Vi tænker en form for dating, hvor man kan booke tid hos hinanden på dagen og komme i dialog. Men der er også mulighed for ”bare” at stille op med en stand og præsentere sine ydelser for de andre deltagere.

Inden vi går videre med forberedelserne, vil vi meget gerne vide, om det er noget, som medlemmerne bakker op om.

Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du lige sender et kort svar på denne mail eller ringer til vores formand, Torben Rasmussen på 22 40 02 16.

Læs mere om initiativet til Business Basar her.

Du binder dig naturligvis ikke til noget endnu. Vi skal bare høre din mening. Selve tilmeldingen sker senere.