Det naturlige samlingspunkt

Sammen er vi stærkest

Skrevet d. 03.04.2017

Stationstorvet er indviet

Lørdag d. 1. april mellem kl. 11 og 13 blev det nyrenoverede Stationstorv indviet med maner.

Der var naturligvis tale ved Borgmester Michael Ziegler, der efterfølgende klippede snoren ved det nye springvand på torver, som symbol på indvielsen, alt imens hundreder af kulørte balloner blev sluppet løs.

Allerede inden det oficielle programs tidspunkt kl. 11 spillede Concord Brass Band og lagde dermed stemningen til det store antal af lokale borgere, der var med til at fejre indvielsen.

Der var foruden den musikalske underholdning ved 'Honn's Acoustics - gammelfar og tøserne', 'HipSomHap' samt godspel ved koret 'InTakt' gymnastikindslag ved lokale cheerleaders fra FHI og ManneGym fra HGF.

I en bod præsenterede Charlotteskoleelever deres bud på, hvad der kunne være med til at gøre pladsen endu bedre at samles på. De fremmødte borgere fik adgang til at stemme om, hvilket forslag der skulle gennemføres og valget faldt på et udekøkken.

Selv om arrangementet officielt sluttede kl. 13 var der med det gode vejr mange der blev hængede længe efter, noget som Restaurant Bollinis uden tvivl havde stor glæde af.

 

 • logo
  Adresse:

  Miljø- og Energicentret 

  Høje Taastrup Boulevard 54

  2630 Taastrup

  Telefon: 43 30 42 00
  Gå til annonce
  Øg din synlighed med en annonce på denne plads. Vælg 6 måneder med rabat.
<
>