Markedsdage i Hedehusene

Af markedsdage i Hedehusene i 2022 resterer nu kun:

• Julemarked på stationspladsen lørdag d. 26. november

Følgende aktivitets og markedsdage  er fastsat for 2023:

• Fastelavn på stationspladsen lørdag d. 18. februar

• Sommermarked på Hovedgaden lørdag d. 3. juni

• Høstmarked på Hovedgaden lørdag d. 2. september

• Julemarked på stationspladsen lørdag d. 25. november

På Sommer- og høstmarkederne vil der være afspærret Hovedgade, hvor butikkerne, Hedemarkedet, vores medlemmer og kræmmere sælger ud af gode sager. Der vil være aktiviteter for børnene og musikalsk underholdning og andre indslag.

Ønsker du en stadeplads, se mere længere nede på siden.

Julemarked afholdes på stationspladsen. Sidste år introducerede vi et underholdnings og markedstelt, som var et godt supplement til selve aktiviteten omkring juletræets tænding, hvor vores sponsor Bollinis Restaurant var vært for gløgg og æbleskiver.

Stadepladser ved markedsdage

Hedehusene Erhvervsforening tilbyder private og professionelle kræmmere, samt medlemmer stadeplads ved vore markedsdage.

Du tilbydes en stadeplads for en dag for kun kr. 125,- inkl. moms. Moms faktura fremsendes på anmodning.

Kontakt formanden Peter Kjeld for din reservation på telefon +45 2020 6064 eller skriv en besked på hedehuseneerhvervsforening@gmail.com .

Vælger du at skrive en mail, så gør sådan:

I emnefeltet skriver du Stadeplads - I skrivefeltet, dine kontaktoplysninger, herunder navn og telefonnummer.

En Stadeplads på sommer og høstmarkederne har typisk størrelsen 3 x 3 mtr., afhængig af placering og dit behov. Ved julemarked er det en teltsektion ca. 2 x 2 mtr. i en af siderne.

Vi kan ikke love at du kommer til at stå der, hvor du aller helst vil stå, men vi kan love at du får en god plads.

Medlemmer af foreningen har ved Sommer- og Høstmarkederne mulighed for en stadeplads u/b, som en del af deres medlemsskab.

Musikkens venner støtter op om musikken ved byens markedsdagene

Roskildevej 402

Dybkær, din ideelle partner, totalløsninger for Erhvervsejendomme

Roskildevej 402