Skrevet d. 11.06.2019

Et vellykket sommermarked

Pinselørdag d. 8. juni stod i Hedehusene Sommermarkeds tegn, og var samtidigt også dagen, hvor Hedehusene bibliotek genåbnede i nye rammer.

Biblioteket blev åbnet med taler af Borgmester Michael Ziegler, Formand for Fritids- og Kulturudvalget Merete Scheelsbeck og konstituerede bibliotekschef Peter Mark Lundberg, der også er leder af Kulturhusene.

I det nyåbnede bibliotek kunne man foruden at låne bøger, nyde kaffe og lagkage serveret af bobioteket, møde H C Andersen og Tove Ditlevsen, som for interesserede, læste op af deres værker.

På hovedgaden var der også gang i serveringen ved Bollinis og White Horse, og her kunne man lade sig underholde af det friske og velspillede band "Lars out loud".

Flere af byens handlende havde, ligesom Hedemarkedets medlemmer, Kjeld`s Kartofler & Grøntsager samt private kræmmere, boder på den lukkede hovedgade.

Erhvervsforeningens fotograf var på pletten og herunder kan du se/gense nogle stemninger fra dagen.

v. Henrik Bøtcher

Birkevang 20 Fløng

Vi klarer dit arrangement. Certificeret Telt udlejning - tilbyder også borde, stole og service mv.

Smart og brugervenlig videoovervågning med dahua. Til kontoret, i hjemmet, på båden og i sommerhuset