Skrevet d. 03.06.2021

Generalforsamling afholdt

Erhvervsforeningen afholdte tordsag d.27. maj sin ordinær generalforsamling.

Forsamlinge blev pga. coronasituationen udsat nogle måneder, så den kunne afholdes ved fremmøde under relativt normale former.

Generalforsamlingen fandt sted torsdag morgen d. 27. maj hos Restaurant Bollinis og blev traditionen tro indledt af Borgmester Michael Ziegler, der berettede om kommunens mange tiltag med særlig fokus på Hedehusene.

Herefter påbegyndtes generalforsamling i henhold til vedtægterne, hvor Jan Deleuran blev valgt som dirigent.

Mødet forløb i god ro og orden og beretning, regnskab og budget samt forslag til kontingent 2022 alle blev godkendt og vedtaget.

Alle på valg blev genvalgt. Hele referatet af generalforsamlingen kan læses her.

Fløng Byvej 12A

Personlige Arrangementer i og ud af huset - alt lavet fra bunden af friske råvarer