Skrevet d. 12.08.2019

Høstmarked d. 7. september

Hovedgaden i Hedehusene lægger asphalt til markedsdag

Lørdag d. 7. september kl. 10 - 15 fester Hedehusene på Hovedgaden, med musik og markedsgøjl samt Frivillighedsdagens, Hedemarkedets og alskens kræmmeres boder, i forening med byens handlende og serveringssteder.

Allerede fra morgenstunden, vil der fra kl. 8 være hektisk aktivitet omkring forberedelserne, så der kan åbnes for løjerne kl. 10.

Klokken 11 afholder borgmester Michael Ziegler traditionen tro auktion over Billedskolens maleri, der blev malet af forbipasserende ved høstmarkedet i 2018.

Man vil, ud over ovennævnte, kunne finde trampoliner og hoppeborg, finde salg af popkorn og sluch ice og opleve ponyridning samt levende musik.

Så kom med og gør dagen til en uforglemmelig dag.

Høstmarkedet arrangeres af Hedehusene Erhvervsforening i samarbejde med Frivillighedsdagen.

Smart og brugervenlig videoovervågning med dahua. Til kontoret, i hjemmet, på båden og i sommerhuset

v. Henrik Bøtcher

Birkevang 20 Fløng

Vi klarer dit arrangement. Certificeret Telt udlejning - tilbyder også borde, stole og service mv.