Skrevet d. 27.11.2020

Juletræet blev tændt i stilhed

Og så blev træet tændt.

Det skete ved en uhøjtidelig bestyrelsessamling her fredag d. 27. november kl.17.

Tidligere skrev vi:

Mon ikke en af de helt store juleønsker vil være, at tingene snart vender tilbage til normalen?

Men indtil dette ønske går i opfyldelse, må vi leve med at fester, forsamlinger og arrangementer, planlægges for så at blive aflyst i 11. time.

Og således må vi desværre også leve med, at juletræet på torvet i Hedehusene i år IKKE kunne tændes ved den sædvanlige festlige lejlighed, med borgmesteren højt over vore hoveder, parat til, på børnes nedtælling til NUL, at strø stjernestøv over træet.

Vi kan i stedet frekventere torvet og bemærke stilheden, ingen ivrige børnestemmer, ingen Brass Band, der spiller julen ind, ingen boder med kræmmere, slik, apelsiner og gløgg og ingen heste og ingen brandbil, der tilbyder en rundtur på Hovedgaden.

Bestyrelsen af Hedehusene Erhvervsforening tændte i stilhed lyset i træet og vil også sørge for lidt udsmykning i gaden. Og herefter er det op til byens handlene, at lægge og nære julestemningen med julehandel til nynnede julemelodier - husk ingen sang.

Og med lidt god vilje, skal det jo nok alligevel blive en god jul. Bestyrelsen ønsker alle en god jul og det bedste for det nye år.

fotos: Erik Hvidtfeldt Hansen