Skrevet d. 05.11.2021

Vellykket valgmøde

Valgmødet d. 4. november blev en overvældende succes.

Torsdagens valgmøde d. 4. november i Bollinis Selskabslokaler, inviteret af Hedehusene Erhvervsforening, blev en større succes end man kunne drømme om.

Der var således mere end 100 bysbørn, der havde vist interesse. Desværre var det ikke muligt at huse alle, da vi måtte begrænse os til dem der var plads til, 65 deltagere.

På valgmødet var der særligt fokus på Hedehusene, Hovedgadens opgradering og butikslivet og hvorfor Byrådet ikke kunne gå ind for planen fra Lidl.

Der var endvidere fokus på hvorledes man ville sikre sig at Nærheden ikke blev en isoleret ø, så der opstod en dem og os tilstand. Men også erhvervslivets vilkår, trafik, skole og institutioner, samt kultur og fritid, herunder halkapaciteter, blev berørt.

Mødet indledtes i øvrigt med stegt flæsk med hvide kartofler og percillesovs, så det blev til både valgflæsk før og under valgmødet.

Erhvervsforeningens formand Peter K. Jensen mindede i øvrigt de deltagende om vort kommende julemarked lørdag d. 27. november, hvor juletræet tændes kl 12.

Fløng Byvej 12A

Personlige Arrangementer i og ud af huset - alt lavet fra bunden af friske råvarer