Stadepladser ved markedsdage

Hedehusene Erhvervsforening tilbyder private og professionelle kræmmere, samt medlemmer stadeplads ved vore markedsdage.

Markedsdage 2020 på Hovedgaden i Hedehusene er:

• forsommerens Sommermarked lørdag d. 6. juni 2020

• eftersommerens Høstmarked lørdag d. 5. september 2020.

Du tilbydes en stadeplads for en dag for kun kr. 200,- inkl. moms. Moms faktura fremsendes på anmodning.

Kontakt formanden Peter Kjeld på telefon +45 2020 6064 eller skriv en besked på info@hedehusene-erhvervsforening.dk for din reservation.

Vælger du at skrive, så gør sådan:

I emnefeltet skriver du Stadeplads - I skrivefeltet, dine kontaktoplysninger, herunder navn og telefonnummer.

En Stadeplads har typisk størrelsen 3 x 3 mtr., afhængig af placering og dit behov.

Vi kan ikke love at du kommer til at stå der, hvor du evt. helst vil stå, men vi kan love at du får en god plads.

Medlemmer af foreningen har mulighed for en stadeplads u/b, som en del af deres medlemsskab.

v. Henrik Bøtcher

Birkevang 20 Fløng

Vi klarer dit arrangement. Certificeret Telt udlejning - tilbyder også borde, stole og service mv.