Stadepladser ved markedsdage

Hedehusene Erhvervsforening tilbyder private og professionelle kræmmere, samt medlemmer stadeplads ved vore markedsdage.

Markedsdage 2019 på Hovedgaden i Hedehusene var:

• forsommerens Sommermarked d. lørdag d. 8. juni 2019

• eftersommerens Høstmarked lørdag d. 7. sept. 2019.

Vi opdaterer med 2020 datoer snarrest muligt.

Du tilbydes en stadeplads for en dag for kun kr. 200,- inkl. moms. Moms faktura fremsendes på anmodning.

Kontakt formanden Peter Kjeld på telefon +45 2020 6064 eller skriv en besked på info@hedehusene-erhvervsforening.dk for din reservation.

Skriver du, så gør sådan: I emnefeltet skriver du Stadeplads – I skrivefeltet, dine kontaktoplysninger, herunder telefonnummer.

En Stadeplads har typisk størrelsen 3 x 3 mtr., afhængig af placering og dit behov.

Vi kan ikke love at du kommer til at stå der, hvor du evt. helst vil stå, men vi kan love at du får en god plads.

Medlemmer af foreningen har mulighed for en stadeplads u/b, som en del af deres medlemsskab.

Smart og brugervenlig videoovervågning med dahua. Til kontoret, i hjemmet, på båden og i sommerhuset

v. Henrik Bøtcher

Birkevang 20 Fløng

Vi klarer dit arrangement. Certificeret Telt udlejning - tilbyder også borde, stole og service mv.