Stadepladser ved markedsdage

Hedehusene Erhvervsforening tilbyder private og professionelle kræmmere, samt medlemmer stadeplads ved vore markedsdage.

Markedsdage på Hovedgaden i Hedehusene er i 2022:

• Sommermarked på Hovedgaden lørdag d. 4. juni 2022

• Høstmarked på Hovedgaden lørdag d. 3. september 2022.

• Julemarked i markedstelt lørdag d. 26. november 2022

Du tilbydes en stadeplads for en dag for kun kr. 125,- inkl. moms. Moms faktura fremsendes på anmodning.

Kontakt formanden Peter Kjeld for din reservation på telefon +45 2020 6064 eller skriv en besked på hedehuseneerhvervsforening@gmail.com eller via formularen her

Vælger du at skrive en mail eller via formular, så gør sådan:

I emnefeltet skriver du Stadeplads - I skrivefeltet, dine kontaktoplysninger, herunder navn og telefonnummer.

En Stadeplads på sommer og høstmarkederne har typisk størrelsen 3 x 3 mtr., afhængig af placering og dit behov. Ved julemarked er det en teltsektion ca. 2 x 2 mtr. i en af siderne.

Vi kan ikke love at du kommer til at stå der, hvor du aller helst vil stå, men vi kan love at du får en god plads.

Medlemmer af foreningen har ved Sommer- og Høstmarkederne mulighed for en stadeplads u/b, som en del af deres medlemsskab.

Roskildevej 402

Dybkær, din ideelle partner, totalløsninger for Erhvervsejendomme

Roskildevej 402

Hos Dybkær står vi for topprofessionelle totalløsninger på jeres bygge og anlægsprojekt