Boliger med udsædvanligt lavt klimaaftryk på tegnebrættet

Det nyetablerede ejendomsselskab Home.Earth og Scandi Byg har netop indgået et samarbejde om home.earths første projekt Nærheden, som består af 158 boliger og godt 1.500 kvadratmeter erhverv.

Udviklingschef Mads Simonsen præsenterer på vores bygge- og anlægskonference mandag d. 27. marts et par af de kommende bæredygtige byggeprojekter, som Scandi Byg har på tegnebrættet og hvordan anvendelse af livscyklusanalyse og totaløkonomi som designparametre i projektudviklingen sikrer et så lavt klimaaftryk som muligt og at bysamfund bliver både levedygtige og bæredygtige.

I Boligselskabet Sjælland er der trygge hjem for alle, og i 2023 udvider Danmarks fjerdes største boligselskab endnu engang boligmassen med flere nye attraktive træboliger, som er med til at reducere klimaaftrykket og give beboerne et sundt indeklima.  

Bolig- og projektudvikler Tommy Novland fortæller blandt andet et demonstrationsprojekt, som skal reducere klimaaftrykket til blot en fjerdedel af den nuværende udledning samt beretter om opførelsen af trygge botilbud i et nyt plejecenter designet med særligt øje for ældre med demens.