Om Hedehusene Erhvervsforening

Hedehusene Erhversforenings formål er at styrke det lokale erhvervs- og forretningsliv. Foreningen er det naturlige samlingspunkt for alle disse erhvervsdrivende. Sammen er vi stærkest!

Persondataforordningen foreskriver at vi skal passe på personhenførbare oplysninger, herunder medlems, leverandørers og samarbejdspartneres kontaktoplysninger. Vi har på den baggrund udarbejdet følgende politik for området, som du kan læse her. Foreningens Persondatapolitik.

Øget synlighed. Foreningen tilbyder, for sammen er vi stærkest, at medlemmerne kan øge deres synlighed. Foreningen giver medlemmer muligheden for at indrykke annoncer for sin virksomhed til meget fordelagtige priser. Annoncer kan have generel karakter eller være med næsten dagsaktuelle tilbud. Annoncerne, som ses herunder, vises på såvel forsiden som på alle undersider.

Se mere om annoncering under medlemmer.

Generalforsamling.Der afholdes generalforsamling d. 12. marts 2019 med følgende dagsorden.

Foreningens aktuelle vedtægter, vedtager på et ekstraordinært møde d. 11. september 2017 kan hentes her.

Referat af den seneste ordinære generalforsamlings kan læses her.

v. Henrik Bøtcher

Birkevang 20 Fløng

Vi klarer dit arrangement. Certificeret Telt udlejning - tilbyder også borde, stole og service mv.

Smart og brugervenlig videoovervågning med dahua. Til kontoret, i hjemmet, på båden og i sommerhuset